Xarxa de cures antirracista

El decret d’alerta sanitària dictat per l’Estat ha tingut un impacte en la comunitat i diversos col·lectius i persones vinculades a moviments migrants i antirracistes apel·len a la solidaritat per a cobrir les necessitats de companyes en aquesta situació d’extrema vulnerabilitat.
Com pots col·laborar?
1. Caixa de resistència de cures comunitàries. Fent una aportació econòmica via paypal o transferència bancària.
PAYPAL: me/RedAntirracistaCuida
Nº de compte: ES61 1465 0120 31 1709799308
2. Cures alimentàries. Porta aliments al punt de recollida i distribució:Nova Usurpada, Pl. Del Nord, 5. (Gràcia). Cal coordinar-ho a través del correu electrònic redantirracistacuidados@gmail.com
3. Sostingues la mobilitat. Acompanya a persones que per diversos motius no poden sortir de casa a comprar aliments o medicaments.
4. Acompanyaments i cures. Persones que per motius de mobilitat o vulnerabilitat legal necessiten acompanyament per anar al metge o requereixen assistència material, psicològica, afectiva o professional. Acompanyament a mares migrants.
5. Recursos de vivenda que resolguin situacions d’emergència habitacional.
6. Regularització de documents. Hi ha persones que degut a la llei d’estrangeria no poden accedir a tenir unes condicions laborals que els permetin tenir un lloc on viure o comptar amb uns ingressos regulars. Acompanya’ls amb la regularització.
CONTACTE: 
Correu electrònic: redantirracistacuidados@gmail.com
Canal de telegram: https://t.me/redcuidados
Pàgina web: redantirracistacuidados.wordpress.com