Com ens organitzem?

La Xarxa de Suport de Sant Andreu és un espai nascut fruit de la necessitat de veïnes del districte de Sant Andreu i que treballa en xarxa a través de diverses comissions, obertes a la participació.
Comissió de comunicació: És l’encarregada de gestionar els diversos canals de difusió.
Comitè de vaga de lloguers:  Aquest Comitè estarà format per totes aquelles persones que s’hagin adherit a la vaga mitjançant aquest formulari. L’objectiu és crear un grup on el suport mutu i l’assessorament col·lectiu siguin la base per fer efectiva la vaga. Totes les veïnes adherides estaran cobertes per un equip d’advocats i una caixa de resistència on hi podeu contribuir. Si t’has vist afectada per l’estat d’alerta i pagar el lloguer et suposa quedar-te sense diners, no paguis. Omple el formulari i envia’ns un correu a nocobremnopaguemsta@riseup.net
Comissió veïnal, de cures i seguretat sanitària: És l’encarregada de facilitar suport mèdic i assistència sanitària per qüestions lleus i establir la coordinació entre veïnes properes.
Comissió laboral i legal: És l’encarregada de facilitar informació i recursos sobre els drets laborals i legals segons la situació actual, així com fer propostes per fer front a possibles problemes que sorgeixin.
Comissió de gènere: És l’encarregada de facilitar informació referent a les violències masclistes i agressions i a la gestió dels espais no segurs.